Partner aan je zij

Alle OAMKB-professionals zijn zelf ondernemer. Zij hebben plezier in het bijstaan van andere ondernemers en voelen zich stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij hun klanten. Daarom zijn ze altijd bereikbaar voor een persoonlijk gesprek, een telefoontje, een mail of Twitter, Facebook en Whatsapp.

Nu meer weten!

 

Partners in de regio

Op zoek naar een accountant in (de buurt van) Venlo - Roermond - Herkenbosch, maar komt een andere locatie je nét iets beter uit? Dan kun je ook bij mijn collega`s terecht.

Eén van mijn collega`s, genaamd René van Helden, is gevestigd in Melderslo, tussen Venray, Horst en Venlo - Roermond - Herkenbosch. Kom je hier langs op weg van of naar je werk bijvoorbeeld? Dan kun je dus ook hem een bezoekje brengen. Bekijk hier zijn website: https://www.onlineadministratiemkbvenray.nl. Daarnaast is in Venlo - Roermond - Herkenbosch mijn collega Maarten van de Voort gevestigd, die je als financieel adviseur kan helpen. Bekijk de website: onlineadministratiemkbvenlo.nl. In Roermond is HR adviseur Ton Peters gevestigd. Zijn website: HR Advies Roermond

 

Voor diegenen die meer richting Midden-Limburg een accountant zoeken, zij kunnen terecht bij mijn partner in Sittard/Geleen: Onlineaccountantsmkbsittardgeleen.nl, en in het Zuiden staat mijn partner Ad Slijters AA klaar. Zijn website: www.onlineaccountantsmkbheerlen.nl.