Met een echte professional samenwerken die jou verder helpt

Accountantskantoor Venlo - Roermond - Herkenbosch

Bij OAMKB werken al onze professionals met innovatieve en betrouwbare software om jou in de omgeving van Venlo - Roermond - Herkenbosch de administratie te kunnen bieden je die nodig hebt. Het maakt niet uit of je als zelfstandige werkt, samenwerkt met partners of personeel in dienst hebt, wij passen de online software volledig aan jouw wensen aan zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met het besparen van tijd. Een ondernemer moet immers doen waar hij of zij goed in is en zich niet druk hoeven maken om de administratie. Daarom nemen we je die graag uit handen. 
 

De voordelen van je accountant in Venlo - Roermond - Herkenbosch

Het accountantskantoor in Venlo - Roermond - Herkenbosch is jouw partner aan je zij en helpt je door middel van het automatiseren van de administratie (tot wel 70%) tijd besparen, die je kunt gebruiken voor het sparren over je financiële doelen en ambities. Zo heb je 24/7 inzicht in je cijfers en weet je dus altijd de status van je bedrijf. Jouw accountant in Venlo - Roermond - Herkenbosch werkt zo transparant mogelijk, zodat je altijd weer waar je aan toe bent. Geen verrassingen dus aan het einde van de maand. Sterker nog, je betaalt altijd hetzelfde bedrag per maand.

OAMKB Venlo - Roermond - Herkenbosch laat je graag kennis maken met de innovatieve manier van boekhouden, waarbij we samen tijd over houden om te sparren. Omdat ik zelf ook ondernemer ben kan ik actief meedenken over verschillende strategieën en kostenposities en bij het maken van belangrijke keuzes. 


Toetsing NBA

OAMKB Venlo - Roermond - Herkenbosch is in augustus 2015 getoetst door de beroepsorganisatie van accountants (NBA). Uit die toetsing is gebleken dat OAMKB Venlo - Roermond - Herkenbosch geheel voldoet aan de normen en kwaliteitseisen die de NBA stelt aan samensteldossiers. Dit betekent voor jou als klant dat de werkzaamheden van OAMKB Venlo - Roermond - Herkenbosch garant staan voor kwaliteit.

Wil je weten wat OAMKB Venlo - Roermond - Herkenbosch je te bieden heeft? Vraag een gratis een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.