Boekhouder Venlo - Roermond - Herkenbosch

Laat me mezelf even voorstellen, mijn naam is Cor van de Vorst, boekhouder in de regio Venlo - Roermond - Herkenbosch. Als boekhouder ben ik gedreven om jou administratie te organiseren en up to date te houden! Dat doe ik als zelfstandig ondermener op eigen rekening en risico. Ik heb echter wel een team om op terug te vallen, een mooi voordeel van mijn aansluiting bij Online Accountants MKB. Ook bij lastigere vraagstukken zal ik dus altijd tot een oplossing kunnen komen.

Verantwoordelijk voor jouw boekhouding in Venlo - Roermond - Herkenbosch

Als boekhouder ben ik verantwoordelijk voor administratieve zaken van verschillende ondernemingen. Ik zie kritisch toe op de situatie van jou onderneming en zorg daarmee dat er een helder beeld ontstaat van de situatie van de ondernemingen. Ik voer mijn werkzaamheden uit voor ondernemingen van alle formaten. Dat wil zeggen dat ik zowel starters als ervaren partijen kan bijstaan bij de boekhouding.

Snel persoonlijk contact

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk tijdens het doen van de boekhouding en administratie. We zullen daarom regelmatig gesprekken voeren, maar ik ga graag verder dan dat. Naast persoonlijk contact houden we talloze andere mogelijkheden open om contact te houden. Via het internet houden we elkaar goed up to date en voorkomen we dat er vragen of onduidelijkheden ontstaan. Door deze werkwijze zal er een hoge tevredenheid en effectiviteit ontstaan.

Je vrijblijvende boekhouder in Venlo - Roermond - Herkenbosch

Iedere onderneming is anders en daarmee kunnen mijn werkzaamheden ook verschillen. Ik vind het dan ook prettig om per situatie te bepalen welke werkzaamheden verricht zullen worden. Om hier vanaf het begin af aan duidelijkheid over te scheppen, biedt ik u een vrijblijvende afspraak aan. We bespreken de mogelijkheden en uw verwachtingen van mij als uw boekhouder. Ik ben er zeker van dat we samen tot ene mooie oplossing zullen komen!