Accountantskantoor Venlo - Roermond - Herkenbosch

Ben je op zoek naar een accountant in de regio Venlo - Roermond - Herkenbosch? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Cor van de Vorst. Als accountant in Venlo - Roermond - Herkenbosch vind ik het uitdagend om bezig te zijn met de plannen en cijfers van jouw organisatie! Door jou te ondersteunen in de administratieve werkzaamheden van uw onderneming, houd jij meer tijd over om op je onderneming te richten.

Wat doet een accountant in Venlo - Roermond - Herkenbosch?

Een accountant is over het algemeen verantwoordelijk over de administratie van jouw organisatie. Zo houd je meer tijd over om bezig te zijn met de werkzaamheden van de onderneming. Een accountant houdt zich onder andere bezig met het maken van de jaarrekeningen en het doen van de belastingaangifte. Het is mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de administratie van jouw onderneming goed bijgewerkt blijft.

Verschil accountant boekhouder

Het is een vraag die ik regelmatig mag ontvangen: een accountant en een boekhouder, is dat niet hetzelfde? Het is begrijpelijk dat deze twee beroepen met elkaar verwisseld worden, ze lijken immers veel op elkaar. Het verschil van een accountant ten opzichte van een boekhouder, is dat dat een accountant, naast de werkzaamheden van een boekhouder, is een accountant gecertificeerd om uitspraken te doen over de betrouwbaarheid van cijfers.

Ons accountantskantoor in Venlo - Roermond - Herkenbosch

Tijdens het samenwerken is het erg belangrijk om een goed contact te onderhouden. Daarom zal de hoofdcommunicatie gaan via persoonlijke communicatie. Echter zullen we ook gebruik maken van methoden via internet, zoals e-mail of sms en whatsapp. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte en zijn er korte lijnen als je vragen hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou situatie? Neem dan eens contact met me op, zodat we alles een rustig door kunnen spreken.